Een camper geeft u een bijzonder gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Diezelfde vrijheid zoekt u toch ook in een verzekering?

Complete camperverzekering op maat

DMW is gespecialiseerd in reis- en recreatieverzekeringen en biedt bijvoorbeeld een voordelige camperverzekering. U kunt deze zelf naar wens samenstellen. De standaarddekking (WA, WA / beperkt casco of WA / allrisk) is al zeer compleet. Bovendien zijn er diverse uitbreidingen mogelijk. Zo verzekert u nooit teveel of te weinig.

Basisdekking

Er zijn drie standaarddekkingen voor uw camper: WA (wettelijke aansprakelijkheid), WA / Beperkt Casco en WA / Volledig Casco. In onderstaande tabel ziet u snel voor welke gebeurtenis u welke verzekering nodig heeft. Voor alle dekkingen geldt: wij staan 24/7 voor u klaar bij pech en ongevallen.

Aanvullende dekkingen

Voor extra flexibiliteit biedt DMW diverse aanvullende dekkingen. Zo zorgt u ervoor dat uw camperverzekering precies aansluit bij uw specifieke wensen.

Inboedelverzekering
Verzeker de spullen in uw camper tegen dezelfde risico’s als uw camper zelf (schade, diefstal). Ook zonnecollectoren, fietsen en camperonderdelen worden gezien als inboedel. U betaalt slechts € 25,- eigen risico per gebeurtenis.

Luifelverzekering
Uw luifel kan beschadigen door storm of brand. Verzeker uw luifel tegen dezelfde risico’s als uw camper. U betaalt slechts € 25,- eigen risico per gebeurtenis. (Deze aanvullende dekking is niet mogelijk bij de WA-basisverzekering).

Schadeverzekering inzittenden
Verzeker de schade aan personen en persoonlijke bezittingen veroorzaakt door een verkeersongeval.

Ongevallen inzittenden
U wilt er liever niet bij stilstaan, maar stel dat u tijdens uw vakantie een ernstig ongeluk krijgt, dan is financieel bijspringen het minste dat wij kunnen doen. Met deze uitbreiding ontvangt u een geldbedrag als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit bij uzelf of uw passagiers. Bij overlijden gaat het om € 15.000,-, bij blijvende invaliditeit maximaal € 30.000,-.

Verhaalservice extra 
In het verkeer kunt u terechtkomen in een ruzie of conflict. Bijvoorbeeld omdat er na een aanrijding discussie is over de schuldvraag, of omdat iemand tegen uw camper is aangereden en de schade niet wil vergoeden. Met deze uitbreiding ontvangt u de juridische bijstand die u nodig heeft om de schadekosten te verhalen.

Rechtsbijstand
Deze aanvullende dekking is een aanvulling op de Verhaalservice extra. U heeft hiermee ook recht op juridisch advies en complete rechtsbijstand bij ruzie over schade die u oploopt in het verkeer, maar bijvoorbeeld ook bij een conflict met uw garagebedrijf over een slecht uitgevoerde reparatie. In een dergelijk geval vergoeden wij de kosten wanneer u een juridisch adviseur of advocaat inschakelt.