Voor extra flexibiliteit biedt DMW diverse aanvullende dekkingen. Zo zorgt u ervoor dat uw camperverzekering precies aansluit bij uw specifieke wensen.

Inboedelverzekering

Verzeker de spullen in uw camper tegen dezelfde risico’s als uw camper zelf (schade, diefstal). Ook zonnecollectoren, fietsen en camperonderdelen worden gezien als inboedel. U betaalt slechts € 25,- eigen risico per gebeurtenis.

Luifelverzekering

Uw luifel kan beschadigen door storm of brand. Verzeker uw luifel tegen dezelfde risico’s als uw camper. U betaalt slechts € 25,- eigen risico per gebeurtenis. (Deze aanvullende dekking is niet mogelijk bij de WA-basisverzekering).

Schadeverzekering inzittenden

Verzeker de schade aan personen en persoonlijke bezittingen veroorzaakt door een verkeersongeval.

Ongevallen inzittenden

U wilt er liever niet bij stilstaan, maar stel dat u tijdens uw vakantie een ernstig ongeluk krijgt, dan is financieel bijspringen het minste dat wij kunnen doen. Met deze uitbreiding ontvangt u een geldbedrag als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit bij uzelf of uw passagiers. Bij overlijden gaat het om € 15.000,-, bij blijvende invaliditeit maximaal € 30.000,-.

Verhuur

U mag uw camper uitlenen, maar als u uw camper verhuurt (u ontvangt hier een vergoeding voor), dan is dit niet standaard meeverzekerd. U kunt verhuur onder specifieke voorwaarden wel meeverzekeren tegen een toeslagpremie van 50% over de dekkingen WA, (beperkt) Casco, inboedel en luifel. Ook geldt een verhoogd eigen risico van € 1.000,-. Hiervoor wordt een aparte clausule aan uw polis toegevoegd.

Verhaalservice extra

In het verkeer kunt u terechtkomen in een ruzie of conflict. Bijvoorbeeld omdat er na een aanrijding discussie is over de schuldvraag, of omdat iemand tegen uw camper is aangereden en de schade niet wil vergoeden. Met deze uitbreiding ontvangt u de juridische bijstand die u nodig heeft om de schadekosten te verhalen.

Rechtsbijstand

Deze aanvullende dekking is een aanvulling op de Verhaalservice extra. U heeft hiermee ook recht op juridisch advies en complete rechtsbijstand bij ruzie over schade die u oploopt in het verkeer, maar bijvoorbeeld ook bij een conflict met uw garagebedrijf over een slecht uitgevoerde reparatie. In een dergelijk geval vergoeden wij de kosten wanneer u een juridisch adviseur of advocaat inschakelt.