Ga in de meivakantie met de camper naar de Belgische Ardennen. Leuke bijkomstigheid is dat Hemelvaartsdag dit jaar in de meivakantie valt, maak hier gebruik van en boek een lang weekendje weg of verblijf de hele meivakantie met het gezin in de Ardennen. In de Belgische Ardennen zijn er heel wat leuke campings waar u terecht kunt, maar we willen graag één familiecamping in het bijzonder toelichten: Camping Polleur, familiecamping Ardennen.

Familiecamping in de Belgische Ardennen

Camping Polleur is een zeer gezellige familie camping gelegen in een bosrijke omgeving in de Ardennen, vlakbij het plaatsje Polleur en in de buurt van de stad Spa. De camping is voorzien van vele moderne faciliteiten zoals een gezellige bistro, zwembad, mini-supermarkt en meer. De camping beschikt over meerdere camperplaatsen, deze zijn voorzien van een eigen wateraansluiting en vuilwaterafvoer, daarnaast zijn er verharde rijbanen aanwezig.

Bezienswaardigheden en activiteiten in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen karakteriseren zich door mooie natuurgebieden, sfeervolle dorpjes, mooie steden en grotten. Maak bijvoorbeeld een mooie boswandeling in de bosrijke omgeving rondom de camping. Daarnaast is de camping vlakbij de stad Spa gelegen, Spa is één van de bekendste steden van de Ardennen. De stad Spa is vooral bekend geworden door het bruisende mineraalwater dat hier vandaan komt. Spa heeft een rijke geschiedenis en is het bezoeken zeker waard. Breng ook een bezoek aan de grotten van Han, de grotten zijn zeer populair en bevinden zich  net buiten het dorpje Han-sur-Lesse. 

Bent u een bierliefhebber? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan de Abdij van Orval. Het eeuwenoude klooster staat bekend om zijn geschiedenis en de vele monniken die er hebben gewoond, maar ook om de welbekende trappistenbier en typische trappistenkaas. In het klooster is een expositie te bezoeken over het bier Orval.

Nog niks geboekt voor de meivakantie? Breng dan een bezoekje aan de Belgische Ardennen. Voor niet al te veel geld heeft u al een leuke vakantie geboekt. Heeft u nog geen camperverzekering afgesloten? Met een camperverzekering van DMW gaat u zorgeloos op vakantie.