Zin in een uitdagende reis? Meld u dan nu aan voor de Camper Challenge! De KCK Camper Challenge is een uitdagende challenge, waarbij u met een luxe kampeerauto tegen vier andere koppels strijdt in het buitenland.

Bestemming onbekend

Rijdt u veel rond in uw camper, maar bent u nog nooit in het buitenland geweest? Dan is de KCK Camper Challenge zeker wat voor u. Of weet u niet zeker of het rijden met een camper wel wat voor u is? Dan is dit de gelegenheid om het te gaan ontdekken. In september 2016 gaat de KCK Camper Challenge van start. Waar de reis naartoe gaat, blijft wel nog even geheim. De reis start net als andere jaren op een test- en trainingscentrum zodat iedereen de fijne kneepjes van het rijden met een camper onder de knie kan krijgen.

Een week lang reist u met de andere deelnemers via vooraf uitgestippelde routes langs de mooiste plekjes en de leukste stadjes. Onderweg wordt uw kennis en vaardigheden op de proef gesteld door allerlei leuke opdrachten en challenges. De winnaar mag nog een week extra met de camper rond touren.

Deelnemen?

Wilt u graag de uitdaging aangaan? Bent u een KCK-abonnee en heeft u nog niet eerder meegedaan aan een de Camper Challenge? Geef u dan nu op! Om deel te kunnen nemen, dient u wel een motivatie op te geven en enkele gegevens in te vullen. Nadat alles is goedgekeurd, komt u en uw reispartner op de site van KCK te staan. Hierna kunnen mensen op jullie gaan stemmen. De vijf koppels die de meeste stemmen hebben verzameld mogen mee op reis.