Van 11 tot en met 15 oktober vindt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats in Utrecht. Het thema is Nederland. Dit omdat Nederland dit jaar als favoriete vakantieland is uitgeroepen. Vooral voor korte vakanties en weekendtrips is ons eigen Nederland populair.

Op de jaarbeurs kunt u alle nieuwe snufjes rondom kamperen ontdekken. Bekijk de nieuwste modellen campers en ontdek allerlei handige tips en accessoires om uw camper uitrusting nog beter te maken. Er staan experts op alle gebieden voor u klaar, van technisch onderhoud tot verzekeringen. Tevens wordt de Camper van het Jaar bekend gemaakt.

Heeft u nog geen camper maar bent u wel geïnteresseerd in het aanschaffen ervan, dan is dit ook de ideale plek om u te oriënteren. Bekijk alle modellen die geshowd worden van binnen en buiten. U kunt zelfs een proefrit maken in een camper (wel vooraf aanvragen).   

Met alle aspecten van een campervakantie is rekening gehouden. Zo kunt u ook een testritje maken op een e-bike. Probeer op het fietsparcours of een e-bike iets voor u is en deze voortaan ook meegaat op uw camper.

Verder zijn er gezellige terrassen met, geheel volgens het thema, Hollandse lekkernijen als poffertjes, bitterballen of koffie met appelgebak. U kunt zelfs kamperen op het parkeerterrein van de jaarbeurs, midden in Utrecht. Hier is namelijk een pop-up camping tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Zo kunt u er een leuke trip van maken en heeft u alle tijd om de beurs te bekijken. De campingsfeer is helemaal compleet met op vrijdagavond een kampvuur en zaterdagavond is er een barbecue.

U kunt kiezen voor verschillende toegangskaartjes, hier vindt u alle informatie: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl/tickets

Bron foto: Kampeer en Caravan Jaarbeurs persfoto's.