De zomervakantie is in zicht en dus is het tijd om te bepalen wat jullie vakantiebestemming wordt. Blijf je liever dicht bij huis zodat je niet te lang met je caravan of camper hoeft te rijden, of rijd je gewoon de zon achterna? Wij zetten vijf leuke bestemmingen voor je op een rijtje. Van dichtbij tot ver weg.

1. Friesland

Breng jij je vakantie graag door aan het water? Dan is onze Noordelijke provincie Friesland zeker de moeite waard. Maximaal een paar uurtjes rijden, niet zo toeristisch als Zeeland, allerlei idyllische dorpjes omringd door mooie wateren. Een heerlijke vakantiebestemming, als het mooi weer is.

2. Ardennen

Wil je niet te ver van huis, maar tegelijkertijd wel je vakantie in het buitenland doorbrengen? En word jij helemaal enthousiast van mooie natuur en sportieve activiteiten in een heuvelachtig landschap? Ga dan lekker bij Camping Polleur kamperen in de Ardennen! Een leuke familiecamping voor jong en oud met vele mogelijkheden voor outdoor activiteiten en leuke uitstapjes in de regio. Vermaak gegarandeerd!

3. Italië

Weer wat verder van huis, maar ook meer kans op mooi weer. En natuurlijk met heerlijk Italiaans eten. Nederlands praten zit er niet in hier, maar je kan wel genieten van bestemmingen als het Gardameer of steden als Toscane of Rome. Voor elk wat wils in Italië en meer dan genoeg kampeermogelijkheden.

4. Kroatië

Zoek jij tijdens je vakantie liever de rust op in minder toeristische gebieden? Dan ben jij vast geen fan van de veel bezochte kampeervakantielanden zoals Frankrijk, Spanje of Italië. Rijd dan eens in oostelijke richting naar bijvoorbeeld Kroatië. Met gemiddeld acht zonuren per dag is d Adriatische kust heerlijk vertoeven. Let wel op: in Kroatië zijn ontzettend veel naturistencampings, dus check altijd even van tevoren wat voor soort camping je als eindbestemming neemt.

5. Australië

Een hele andere optie is om het vliegveld naar de andere kant van de wereld te pakken en daar vervolgens een camper te huren. Lekker met de camper touren door veelzijdig Australië. Kangoeroes, koala’s en woestijngebieden. Zie jij jezelf al gaan?