Bent u uitgekeken op uw camper of caravan en wilt u hem graag verkopen? Dat kan aankomend weekend op de Caravan & Camper Occasion Verkoopbeurs in Ulft. Op zaterdag 16 en zondag 17 april organiseert de SSP-HAL op het DRU-Industriepark in Ulft namelijk een verkoopbeurs speciaal voor gebruikte campers, caravans en vouwwagens van particulieren. De beurs vindt beide dagen plaats van 11.00u tot 17.00u.

Naast de verkoop van de campers en caravans, kunt u op het gezellige horecaplein onder het genot van een versnapering ervaringen uitwisselen met andere camperbezitters. Wilt u uw camper verkopen, dan dient u zich van te voren aan te melden. De deelnamekosten voor vouwwagens bedraagt €35,00, caravans en campers tot 6 meter lengte betalen €50,00 en campers die langer dan 6 meter zijn betalen €70,00.

Toegang voor publiek is gratis                                                                       

Of wilt u graag een tweedehands camper of caravan kopen? Breng dan zeker een bezoek aan de beurs, toegang voor het publiek is namelijk gratis! 

Laat uw tweedehandse camper APK keuren

Hoewel tweedehands campers vaak APK gekeurd zijn, is het belangrijk om alsnog uw gekochte camper te laten keuren door een professioneel bedrijf. Zo weet u zeker dat de camper in goede conditie is voordat u de weg op gaat.