Januari. De tijd van het jaar waarop men massaal begint na te denken over de invulling van de vakanties het komende jaar. Waar gaat de reis naartoe, wie gaan er mee, gaat u met uw eigen camper of liever huren en gaat u van tevoren alles boeken of ziet u onderweg wel hoe het precies loopt? Dit is het ideale moment om na te denken over uw campervakantie omdat er vele vroegboekkortingen zijn waarvan u nu nog kunt profiteren.

Droombestemmingen campervakantie

Gaat u met uw eigen camper, dan zult u uw droombestemming ergens in Europa moeten zoeken. Houd hiervoor wel rekening met de duur van je vakantie. Heeft u maar een kleine week vakantie, dan is een relatief verre bestemming als Italië wel wat ver. Dan bent u immers twee van de maximaal zeven dagen onderweg naar de bestemming: zonde. Italië, Frankrijk en Duitsland zijn toch wel de meest populaire bestemmingen voor een campervakantie, maar in Scandinavië en Oost-Europa vindt u ook prachtige plekken voor een gezellige campervakantie.

Als u liever wat verder weg gaat, dan kunt u er ook voor kiezen om ter plekke een camper te huren. Eerst met het vliegtuig naar de andere kant van de wereld en vervolgens daar met een huurcamper lekker rondrijden. Het is niet voor niets dat Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland en Australië de meest populaire bestemmingen zijn voor een campervakantie.

Vroegboekkortingen

Heeft u al besloten wat u gaat doen komende vakanties? Wacht niet te lang en profiteer van de vele vroegboekkortingen van de verschillende reisorganisaties. Dit is uw kans om extra voordelig op campervakantie te gaan!